Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Зелен боб с пушена сьомга в кукео

Зелен боб с пушена сьомга в кукео

Зелен боб с пушена сьомга в кукео
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
4 мин.
Общо
9 мин.
Порции
5
"Не се сещаме за нещо по-вкусно или по-здравословно, затова ви препоръчваме нашия Зелне боб с пушена сьомга в кукео"

Необходими Продукти

  • зелен боб - 1 кг (замразен)
  • пушена сьомга - 150 г
  • зехтин - 6 с.л.
  • лук - 2 глави
  • вода - 100 мл
  • сол
  • черен пипер
  • копър
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на дребно. Включете кукеото на режим пържене и загрейте зехтина. Добавете лука и го запържете до златисто.

Сложете сьомгата, която предварително сте нарязали на дребно. След няколко минути добавете зеления боб и подправките. Налейте водата и изберете режим херматик. Нагласете 4 минути и затворете.

Отворете тенджерата, поръсете с копър и сервирайте.

*Може да добавите няколко скилидки чесън, нарязан на дребно, при варенето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: