Начин на приготвяне
Свинското месо се почиства от ципете (ако има) и се нарязва на едри парчета. Посолява се и се поръсва с черен пипер, разбърква се за да се разнесат подправките по цялото месо.
Лукът се почиства от люспите и се нарязва на полумесеци. Чушките се изтърбушват от семките, измиват се и се нарязват на жулиени. В незалепващ загрят тиган се слага месото и свинското було се накъсва и се слага към месото.
Булото започва леко да се топи и превръща в мазнина, в която се пържи месото. Добавят се нарязаните чушки и лук. Разбърква се и се полива с виното.
Похлупва се с капак за 7 минути. След това той се отстранява и се оставя виното да се изпари от тигана. Щом това се случи се добавя соевият сос и всичко се разбърква хубаво.
След още минута се маха от котлона. Свинското месо се разсипва в две чинии и се сервира в приятната компания на студено каберне совиньон.