Начин на приготвяне
В касеролка се загрява прясно мляко и захар да заври. Пудингът се разбърка с малко вода на кашичка и сипваме на тънка струя в горещото прясно мляко.
Разбърква се с телена бъркалка на умерен огън да не загори.Когато сгъсти се сваля от котлона и добавяме лъжица масло да се разтопи в крема.
Прибавя се и лъжица по лъжица от шоколадовия крем и продължаваме да бъркаме, докато се получи еднородна смес. Бананът се срязва през средата и нарязваме на парчета.
В стъклени чаши или купички на дъното сипваме от крема до средата, разпределят се парченца банан и покриваме с шоколадов крем.
Декорира се с лъжичка ванилов крем, отделен преди да се смеси с шоколада, и украсяваме с цветни дражета и кокос. Оставя се на хладно да стегне, после сервираме.