Начин на приготвяне
Разстелете тестото и го нарежете на правоъгълничета. Наредете ги в тава, застлана с домакинска хартия.
Изпечете до златист загар в загрята предварително фурна на 200 градуса. Отстранете тавата от фурната и охладете бутерките.
Загрейте прясното мляко в съд за варене, като предварително отделите 1/2 ч.ч. Изсипете нишестето в отделеното мляко и разбъркайте до пълното му разтваряне.
Прибавете захарта към млякото и изсипете на тънка струйка разтвореното нишесте. Бъркайте непрекъснато с бъркалка до сгъстяване на крема и отстранете съда от котлона.
Охладете за кратко. Прибавете мекото масло и разбийте с миксер на пухкав крем. Добавете кондензираното мляко и разбъркайте до хомогенност.
Добавете и нарязаните на ситно банани и разбъркайте. Разрежете внимателно бутерките по дължина през средата с остър нож.
Напълнете ги с крем и ги подредете в подходящ поднос. Полейте ги обилно с ягодов топинг и поднесете.
Бутерките с крем, банани и ягодов топинг са готови.