Задушено свинско с праз и моркови

Мария СимоваМария СимоваГуру110357104513
02/01/2019
"Три са ключовите съставки към най-вкусното зимно ястие - крехко свинско, праз и моркови, останалите подробности ще намерите в рецептата "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции15
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо790
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на кубчета, измийте и го поставете в тенджера. Прибавете уни соса, черния пипер и лютите чушлета, поставете на силен огън, докато заври, и си пусне собствения сос добре.

Затворете капака на тенджерата и намалете огъня на слаб, оставете да ври, като периодично бъркате. След като започне месото да поомеква, премахнете капака и прибавете нарязаните на шайби моркови. Десет минути след тях прибавете и нарязания на ивици праз.

Усилете котлона и пържите, докато месото остане на собствената си мазнина (но не бива да прегаря). Малко преди да свалите ястието, поръсете с червения пипер, чубрицата и посолете на вкус, разбъркайте и свалете ястието от котлона.

Сочно и супер вкусно месо, което приготвям по новогодишните празници!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар