Бърза вечеря с наденички и яйца

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
695
961
2061
5
11/01/2019
"Взимате няколко наденички и ...приготвяте уникално вкусна вечеря за нула време - вижте как "
Приготвяне5 мин.
Готвене25 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
28 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо95 500
  • Преглеждания за месеца2733
  • Преглеждания за седмицата72
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена28

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете наденичките на две-три парчета, при желание може да ги оставите цели, но тогава времето за готвене ще е по-дълго.

Почистете зеленчуците, лука нарежете на по едро, чесъна на дребно. Сложете зехтина в дълбок тиган и загрейте на котлона.

Запържете парчетата наденички за 5 минути до златисто.

Махнете от тигана и отцедете върху кухненска хартия.

Сложете в същия тиган лука и пържете до златисто, добавете чесъна, разбъркайте и гответе няколко секунди, като внимавате да не прегорите чесъна.

Сипете доматите, добавете лъжичка захар, сол, черен пипер, риган и босилек. Разбъркайте и гответе 10 минути на средна температура.

Накрая добавете наденичките, разбъркайте и махнете от котлона. Загрейте фурната на 180 градуса.

Вземете тавичка, изсипете сместа в нея и отгоре чукнете яйцата с разстояние едно от друго.

Печете аламинута до готовност на яйцата за около 5 мин.

Поднесете вечерята с наденички и яйца със свеж магданоз.

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Eli Kapitanova
Eli Kapitanova
30.10.2019 19:30
Нищо ново не виждам в тази рецепта.
0
0
Georgi
Georgi
08.07.2019 12:27
Интересна рецепта ще пробвам
0
0
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
11.01.2019 15:30
Ммммм, това бих похапвала по всяко време. Толкова апетитно изглежда, че още довечера ще запретна ръкави и ще ти открадна рецептата, мила! За тази вкусотия отменям всякаква диета!
5
0