Пържоли във фолио

Бай СтавриБай СтавриНовак
06/04/2013
"Една рецепта, с която няма как да сбъркате - отличен резултат с минимум усилия!"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо16 489
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските пържили се начукват леко и внимателно, като се овкусяват със сол и черен пипер.

Всички останали съставки се разбиват с още малко подправки, като накрая се добавя олиото леко и при непрекъснато разбиване.

Пържолите се намазват равномерно с получената паста. Оставят се в покрит съд в хладилник за 1-2 часа да се овкусят.

В 4 големи парчета фолио, леко намазнени се слага всяка пържола. Отгоре се добавят ситно нарязани гъби и зелен лук. Пликовете се опаковат стегнато и се слагат в тава.

Пържолите във фолио се пекат около 1 час в силна фурна, но продължителността на печене зависи от дебелината на свинското месо.

Поднасят се направо с плика, който се отваря леко, в компанията на вино по ваш вкус.

Рейтинг

5 6
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Невена
Невена
01.07.2013 12:32
Много вкусни станаха! Поздравления!
4
0