Винегрет със селда

19/04/2019
"Тази салата дълго няма да забравите и с удоволствие ще приготвяте често, защото е супер вкусна "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо73
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите и цвеклото измиваме внимателно и ги варим, без да ги белим, изстудяваме ги и тогава ги обелваме. Нарязваме зеленчуците на тънки парченца или на кубчета.

Нарязания магданоз слагаме в тиган с малко олио и вода и задушаваме за кратко.

Нарязваме на парченца киселите краставички и киселото зеле и ги слагаме на дъното на салатиера.

Смесваме всички зеленчуци, прибавяме маринования лук, олиото, солта и малко захар на вкус.

Преди поднасяне слагаме във винегрета почистената селда и още веднъж размесваме внимателно.

Оформяме на купчина, отгоре украсяваме с парченца селда, домати, прясна краставица и клонки магданоз. Поднасяме винегрета веднага. подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар