Кисело мляко пане

ЙоанаЙоана
Новак
28
94
743
25/05/2013
"Да, и на нас ни се стори невъзможно да се панира кисело мляко, но се оказа, че не само може, а и е доста вкусно "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо26 491
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте цеденото кисело мляко със сол, черен пипер, пасиран чесън и копър.

С лъжичка грабвайте от сместа и пускайте да се оваля в брашното, оформяйки внимателно.

След това потопете в разбити яйца, галета и пак яйца. Пускайте да се пържат на маслена баня до апетитна коричка.

Поднесете върху листа маруля.

Бамбуков поднос за аперитиви и мезета Bigbuy - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбуков поднос за аперитиви и мезета Bigbuy - 20 см
24.00 лв.
Виж ››

Елегантен бамбуков поднос за сервиране на вкусни ордьоври и аперитиви - гостите ви ще го оценят високо

Рейтинг

5 15
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#215390
Ще я пробвам изглежда много вкусно
0
0