Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 4
14/07/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
"Ако си мислите, че човек не може да преяде с разядка, значи не сте опитвали тази - уникална е"
- орехи - 200 г
- чесън - 3 скилидки
- зехтин - 2 с.л.
- рикота - 60 г
- сол
- пармезан - 4с.л настърган
- босилек - 5 - 6 листа
- заквасена сметана - 100 г
- сирене - 40 г
* мерки и количестваНачин на приготвяне
Изчистете чесъна и го сложете в кухненски робот заедно с орехите и останалите продукти.
Смелете всичко до горе- долу гладка кашичка. Прехвърлете в купа и оставете в хладилника за няколко часа.
Може да сервирате разядката както директно в купичката, така и върху малки сухарчета хляб.