Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Разядка със сирене, извара и бекон

Разядка със сирене, извара и бекон

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Автор
3k36k17k12
Разядка със сирене, извара и бекон
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
8 мин.
Готвене
3 мин.
Общо
11 мин.
Порции
1
"Може и на филийка да я намажете, но ако наистина искате да се насладите на вкуса, я опитайте просто така"

Необходими Продукти

  • бекон - 50 г
  • извара - 150 г
  • сирене - 100 г
  • зелени чушки - 1 бр.
  • чесън - 1 скилидка
  • лимонов сок - 2 с.л.
  • цедено кисело мляко - 1 с.л.
  • зехтин - 2 с.л.
  • орехи - 20 г
  • магданоз - 2 с.л. накълцан пресен или сушен
  • филийки - препечени за поднасяне
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете чушката и чесъна и ги нарежете на парченца.

Сложете ги в удобен за пасиране съд заедно със всички останали продукти за разядката без бекона.

Пасирайте до гладкост каквато ви харесва. Аз обичам да се виждат тук-там парченца, защото е по-красиво, а и ако хрупкат на места парченца орех или чушка, е много приятно.

Една част от разядка със сирене, извара и бекон е готова, идва ред на ароматния бекон, с който ще я допълним.

Него нарежете на тънки дълги ивици и ги запечете на сух тиган до златисто.

Поднесете разядката гарнирана с бекона и хрупкави препечени филийки или сухари.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: