Начин на приготвяне
Кафявата захар се смила в кафемелачка, за да стане на пудра. Ако си намерите готова пудра кафява захар, ползвайте такава.
Сложете джинджифила нарязан на парченца в блендер. Сипете върху него пудрата захар и включете на високи обороти за 10 секунди.
Към получената силно ароматна паста сложете двата лимона, без да ги белите, нарязани на четвъртинки. Добавете и ментовите листа, налейте половината студена вода и включете отново на максимална скорост за няколко секунди. Просто да се раздробят и изстискат соковете от кората и вътрешността на лимона.
Ако имате на вашия уред опция Турбо, използвайте нея само за 2 секунди време. Налейте останалата вода и прецедете течността в кана.
Сервирайте вашата ароматна и полезна лимонада с кубчета лед.