Млечна баница с препечена юфка

Кулинарна мрежаКулинарна мрежа
Джедай
399
3k
915
1k
12/08/2019
"Онази млечна баница, с която сме израснали, някак стана още по-вкусна и ароматна, когато си я направихме сами "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 010
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрявам фурната на 170 градуса и в тавичка изсипвам пакета с юфка и кравето масло.

Запичам още малко юфката до хубаво покафеняване, като периодично разбърквам.

След това добавям сместа от яйца, захар, прясно мляко и ванилия.

Пека до готовност!

Източник на тази уникална Млечна баница е Veselina Dimitrova от Българските ястия и рецепти!

Точилка за баници, тутманици и баклави - 43 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Точилка за баници, тутманици и баклави - 43 см
17.50 лв.
Виж ››

Много удобна и практична дървена точилка, с която ще разточите вкусни баници

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар