Кренвирши с яйца и домати на фурна

23/08/2019
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 397
  • Преглеждания за месеца124
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Аламинути

Начин на приготвяне

Загрявам фурната на максимална температура. Прорязвам кренвиршите до половина на колелца (за по-лесно ги слагам между две клечки), завивам и забождам с клечка за зъби на кравайче.

Слагам във фурната за 5 минути да се запекат. После чуквам по едно яйце във всяко кравайче и посолявам.

Слагам нарязани или настъргани доматите, посолени и подправени с босилек.

Връщам да се стегне яйцето, около 2-3 минути. Накрая върху всяко яйце парче кашкавал и още 5 минути.

Да ви е сладко! Много вкусен аламинут!

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 22 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 22 см
29.85 лв.
Виж ››

Имате котлон - ние имаме тиган за него. Гответе с песен на уста заедно с тигана с двойно дъно, който ще се погрижи за уникалния вкус на всяко ястие!

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар