Начин на приготвяне
Сварете яйцата, оставете ги да изстинат и обелете.
Накълцайте ги на ситно заедно с лука и айсберга. Натрошете сиренето на ситно, сложете магданоза, другите подправки, солта и зехтина.
Изцедете лимоновия сок, толкова колкото ви харесва, за да е балансиран вкусът и да не става прекалено кисело и да се разводнява салатата.
Разбъркайте хубаво, прехвърлете в чиния за сервиране и украсете със маслини и стръкчета магданоз.
Другият вариант е да сложите всички продукти в блендер и да пуснете за секунди на подходяща по-ниска степен, за да се раздробят на ситно, но не на каша. Така и всичко ще се смеси идеално и за секунди ще е готова.
У дома всички бяха очаровани колко вкусна яйчена салата се получи и аз ви препоръчвам да я опитате.
Добър апетит!