Равиоли със сметана и манатарки

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni
Иноватор
330
50
390
1
19/10/2019
"Понякога ни се иска да сме на диета, но после се сещаме, че на света съществуват тези равиоли и веднага си избиваме мислите за диета от главата "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо498
  • Преглеждания за месеца90
  • Преглеждания за седмицата41
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на ситно лука и скилидката чесън. В тиган загрейте една кафена чашка зехтин.

Пуснете нарязаните лук и чесън, заедно с тях нарязаните на много малки парченца гъби.

Налейте чашка зеленчуков бульон или топла вода. Захлупете съда и задушете за 5 мин.

Изсипете сметаната, разбъркайте и отнемете съда от котлона.

В тенджера с вряща подсолена вода сварете равиолите според указанията на опаковката.

Извадете ги с решетъчна лъжица и веднага прехвърлете в тигана със сос.

Овкусете с щипка черен пипер и сол. Върнете съда на котлона за няколко минути като разтръсквате енергично.

Насипете равиолите със сметана и манатарки в чинии и веднага сервирайте. По желание може да поръсите с настърган пармезан!

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар