Начин на приготвяне
Измиваме листата на крехката къдрава салата и ги нарязваме на ситни лентички, по същия начин и киселото зеле.
Обелваме краставицата и крушите и с помощта на белачката ги нарязваме на фини лентички (по същия начин както ги белим), защото така са по-свежи и не пускат толкова сок, както ако ги настържем на ренде.
Смесваме всичко в купа, след като сме прибавили и натрошените орехи. Овкусяваме с хималайска сол, оцет Балсамико (Бяла балсамова подправка), шарлан и разбъркваме. Поднасяме веднага, за да е възможно най-свежа нашата витаминозна салата!
Витаминозна салата с кисело зеле и круши - нежна и вкусна!
Коментари
За жалост дори не успях да я снимам, изчезна за секунди :))