Лятна салата с паламуда на Черноморски Улов

blackseacatchblackseacatch
Новак
12
54
13
4
02/12/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене5 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо197
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Нарязвате на много ситно киселите краставички, червения лук и каперсите.

2. Смесвате ги и ги овкусявате с мазнината от маринования паламуд, за да получите „гол“ Тартар сос.

3. Нарязвате на много тънки жулиени праза и внимателно го фритирате в олио на 140 градуса.

Поднасяне:

Поставяте от „голия“ Тартар върху резен хляб, а след това и филе от паламуда. Завършвате рибната салата с фритирания праз лук и малко люта чушка.

Практичен гевгир с подложка купа-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практичен гевгир с подложка купа
7.00 лв.
5.39 лв.
Виж ››

Голяма купа с гевгир, в която може да измиете, обработите, разбъркате, сервирате и дори да размразявате продукти. Възможност за отделно ползване и за закачане чрез дупчици на дръжките на съдовете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар