Крокети от риба

13/08/2013
Ваня Ли
отВаня ЛиНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо947
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Внимателно проверяваме рибата за костици. Намачкваме я и я смесваме с пасираните картофи, наситнения магданоз, сол и черен пипер на вкус.

Загряваме маслото и запържваме сместа за крокетите за кратко, като непрекъснато разбъркваме. Сваляме от котлона и добавяме едно предварително разбито яйце. Омесваме до получаването на еднородна маса.

С навлажнени пръсти оформяме 8-9 крокета, които овалваме в другото яйца, което сме разбили, и галета. Пържим крокетите в силно сгорещено олио от всички страни до готовност.

Поднасяме гарнирано с лимонови резени и кресон. подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар