Стерилизиран домашен пастет

Стерилизиран домашен пастет

станимира караджовастанимира караджова
Помощник Готвач
100
519
221
279
1
11/04/2020
"Стерилизиран домашен пастет - ей така да си имате винаги под ръка"
Приготвяне180 мин.
Готвене100 мин.
Общо280 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 567
  • Преглеждания за месеца643
  • Преглеждания за седмицата90
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се измива много добре и се попарва с вряла вода.

Дробът, свинската сланина и месото от свински бут се смилат в машина за мелене на месо, два пъти за да е по-фин нашия домашен пастет.

Смляното месо се смесва с подправките и млякото, разбърква се много добре, и се пълни в буркани готовият свински пастет, които се варят час и половина.

Стерилизиран домашен пастет съхраняваме на хладно.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар