Начин на приготвяне
Премахваме си внимателно фолиото на сиренцата.
В съд си разбиваме яйцата заедно със солта.
Отделно си поставяме брашното и галетата.
В купичка си поставяме и студена вода.
Вземаме едно от сиренцата, потапяме ги във водата и веднага след това в брашното.
Когато ги обрашним, потапяме в яйчената смес и накрая в галетата.
Когато направиме всички панирани сиренца, ги прибираме в хладилника за около 20 минути.
Вземаме си тиган с незалепващо керамично покритие.
Изсипваме олио, което загряваме, и след това поставяме сиренцата.
Пържих за около 3-4 минути на страна.
Изваждаме и поставяме на хартия, за да попие самата мазнина, която е останала.
Сервираме панирани топени сиренца по рецепта на Бени топли с домашното сладко от боровинки.