Начин на приготвяне
Приготвя се пудинг крем по указание на опаковката и оставяме покрит с прозрачно фолио да се охлади.
В купа се разбива с миксер сметана и пудра захар, но не до твърди връхчета, а да са мека.
Смесва се на части с охладения пудинг и разбиваме с миксера на пухкав крем.
После 3-4 ягоди средно големи се измиват, подсушават и нарязваме на малки парченца. Добавят се в крема, отново се смесват продуктите.
В малка правоъгълна тава, аз ползвах за еднократно, друга малка нямам, на дъното се сипва 2-3 с.л. крем.
Нареждат се 1 ред бисквити, като се топят в прясно мляко, отгоре се намазват с крем с ягодки, втори ред бисквити, крем и трети ред бисквити, като се завършва с крем.
Отгоре вкусната бисквитена торта се поръсва с настърган черен шоколад и декорираме с парче ягодка и листо прясна мента за свежест.
Оставя се в хладилника поне 2-3 часа.
Нарязана на квадрати и лесната торта с бисквити и ягоди се сервира!
Лесна рецепта, а вкусът е страхотен!
Да ви е сладко!
Коментари