Начин на приготвяне
Пригответе крема според указанията на опаковката, а именно-към студеното прясно мляко се слага пудрата захар и се изсипва крема от пакетчето. Разбива се с миксер на ниска степен и след това се продължава на висока за 3 мин., докато получите гладък хомогенен крем ванилия.
Половината от крема се отстранява, а другата останалия смесете с 400 гр. от ягодите, който предварително са измити и намачкали с вилица.
Слага се първия блат и върху него се разпределя 1/2 от крема с ягодите и се покрива с втория блат. Разпределя се и останалия ягодов крем.Слага се и последния блат и се покрива с ваниловия крем, като се намажат и стените внимателно.
Украсява се с останалите целия ягоди.
Сложете ягодовата торта на хладно да се стегне няколко часа преди сервиране.
Вижте също как да си направите ягодова панакота или любимия ягодов сладкиш.
Коментари