Брускети Асорти

Брускети Асорти
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
10

Необходими Продукти

  • хляб - 1 франзела
  • лук - 2 бр.
  • чушки - 3 бр. ( зелена, червена и жълта)
  • кафява захар - 2 ч.л.
  • сирене бри
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете лука и изчистете чушките. Нарежете ги на ленти по отделно. В един тиган сложете чушките, а в друг лука.

Налейте малко олио и пържете на слаб котлон, докато омекнат и започнат да се карамелизират.

Сложете по една лъжичка кафява захар във всеки тиган. Пържете още 5- 10 минути изключете.

Нарежете франзелата на филийки. Капнете по малко зехтин от двете страни и изпечете в загрята фурна до лек златист загар.

Извадете и сложете плънката. 1-2 брускети само с карамелизиран лук, само чушки, чушки и сирене, лук и сирене... по желание и вкус.

Брускетите Асорти са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: