Начин на приготвяне
Сварете трите вида паста отделно според указанията на опаковките.
За доматения сос с кайма запържете каймата с 2 с.л. зехтин за 5 минути. Сипете смлените домати и варете до сгъстяване. Заделете 3 стръкчета магданоз за украса, а остналите скълцайте и добавете в соса. Овкусете с подправките.
За соса с чушки и маслини запържете в 2 с.л. зехтин скълцаните ситно маслини и печени чушки. Овкусете със сол, черен пипер и щипка розмарин.
За чесновия сос с подправки запържете съвсем леко в 2 с.л. зехтин
ситно нарязаните скилидки чесън и зелен чесън. Овкусете соса със сол, черен пипер, розмарин, чубрица, мащерка, босилек, кориандър, сушен магданоз и сминдух.
Във всеки сос добавете вида паста, който искате, и объркайте на котлона за минута, докато вкусовете се смесят.
Изберете подходящи чинии и сложете от всеки вид паста в отделна част на чинията, като в средата добавете 1/3 от настърганото сирене.
Направете украса от маслини и магданоз и поднесете.