Начин на приготвяне
Вкусна салата с авокадо, която може да се похапва и от хората на кето диета.
Зелената салата се измива много добре и се накисва в студена вода за 30 мин.
След като се накисне, се измива много добре.
Нарязва се на едро.
Авокадото се измива много добре.
Почиства се от костилката и се обелва.
Нарязва се на ситно и се прибавя към салатата.
Поръсва се с кедрови ядки.
Посолява се със сол.
Нареждат се по 10 бр. маслини в порция върху салата.
Пармезанът се настъргва на едро върху приготвената зелена салата.
За заливката:
Майонезата се разбърква много добре с кисело мляко.
Прибавя се горчицата и се разбърква много добре.
Кето салатата се залива със сместа.
Това е! Време е да се насладим на Кето зелена салата с авокадо и заливка.