Пушена сьомга с нар и каперси

13/07/2020
"Невероятно предястие за специален повод - пушен сьомга с каперси и нар "
Приготвяне15 мин.
Готвене5 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
21 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо277
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена21

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Препичаме филийките в тостер.

Нарязваме сьомгата на парчета и към нея прибавяме каперсите и зрънцата нар.

Овкусяваме със зехтин, копър и чесън, накълцани предварително на ситно.

Изваждаме филийкити, върху тях разпределяме сместа от сьомгата и поръсваме брускетите с пресен магданоз.

Тази пушена сьомга с нар и каперси са вкусно и свежо лятно предложение, което си подхожда с чаша изстудено бяло вино!

Бамбукова дъска за сервиране със слюда - 21 см
Страхотен аксесоар за поднасяне:
Бамбукова дъска за сервиране със слюда - 21 см
13.50 лв.
10.99 лв.
Виж ››

Красива и елегантна бамбукова дъска за рязане и сервиране. Изработена от качествен бамбук, със слюда в единия край, тази дъска за рязане е вашето решение за страхотно първо впечатление. Създава удобство в кухнята и се поддържа лесно. Ако търсите дъска за впечатляваща презентация, вече я намерихте.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар