Свинска вратна пържола с кост и градинска салата

МиховМихов
Новак
13
78
56
9
14/09/2020
"Какво би отивало повече на една апетитна свинска пържола от голяма купа градинска салата"
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо547
  • Преглеждания за месеца546
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме тиган с малко олио на фъното.

Измиваме вратната пържола и я подсушаваме, за да не отива вода в горещия тиган.

След като олиото е загряло, поставяме пържолите с кост в тигана.

След 20 секунди обръщаме пържолата, поставяме капак на тигана и намаляване силата на котлона на половина.

След 5 минути обръщаме и махаме капака. Посоляваме и добавяме масло.

Обръщаме още 2 пъти през 5 минути период и гасим котлона.

Оставяме пържолата да си почине и през това време приготвяме салатата.

Режем зеленчуците, както ни харесва, и овкусяваме по свой вкус.

Перфектната свинска вратна пържола с кост и градинска салата за вечеря или следобедна закуска в неделя.

Бързо и вкусно!

Бон апетит!

Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
36.40 лв.
Виж ››

Дълбокият тиган винаги улеснява готвенето, а когато е с незалепващо покритие, това го прави незаменим помощник. Този алуминиев тиган е точно такъв - позволява готвене на различни ястия, има удобна дръжка за съхранение и пренасяне. Удобството да имаш тиган с незалепващо покритие - просто няма друго такова!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар