Начин на приготвяне
Накиснете филийката хляб в малко прясно мляко. Смелете пилешкото месо на кайма заедно с лука.
Сложете всички продукти в купа и омесете хубаво каймата.
Оформете кюфтенца. Оваляйте в галета и изпържете в кукеото на програма пържене. Извадете и заделете.
В същата мазнина и на същата програма задушете лука, моркова, картофа и чушката.
Добавете зеления боб, нарязан на парчета, а след няколко минути - доматеното пюре и червения пипер. Налейте вода и сложете подправките.
Пуснете пилешките кюфтенца вътре. Нарежете чесъна на дребно.
Изключете програмата за пържене и натиснете варене под налягане.
Задайте 15 минути и затворете капака.
Ако желаете, може да сгъстите манджата с 1 с.л брашно. При мен не беше нужно.
Поднесете зелен фасул с пилешки кюфтета в кукео за обяд или за вечеря.