Егног - Яйчен пунш

Аника ВойтАника Войт
Мастър Шеф
314
2k
1k
592
3
17/11/2020
"Яйченият пухкав пунш Егног с бърбън се консумира добре охладен"
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо984
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме млякото да заври и към него добавяме бърбъна.

С помощта на миксер в отделна купа разбийте жълтъците със захар и сладкарската метана.

Щом сместа на котлона започне да завира, отдръпнете от котлона и започнете да добавяте бавно разбитата яйчена смес.

На финала подправете с ванилията и канелата. Аз лично разбивам още веднъж с миксер, преди да сервирам в чашите.

Пуншът така се получава по-пухкав и празничен.

Яйченият пунш Егног се сервира веднага и се консумира охладена с лед.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар