Начин на приготвяне
В купа намачкайте 2 банана да станат на пюре. Добавете солта и сока от лимон. Третият банан ще бъде за декорация.
Налейте млякото към сместа за палачинките. Ако нямате соево, може да използвате кокосово или бадемово мляко.
Изсипете зехтина и брашното. Разбъркайте, за да се смесят продуктите. Трябва да се получи гладка и не много гъста консистенция. Може да разредите с вода, за да я получите.
Подгответе си тиган с незалепващо покритие, в което ще приготвите любимите бананови палачинки.
Сипете от сместа и разпределена, за да се получи тънка палачинка.
Оставете за няколко минути и обърнете от другата страна. Повторете процедурата, докато сместа свърши.
Нарежете останалия банан и прибавете към готовите палачинки, които са и чудесна веган закуска.
Полейте банановите палачинки за спортуващи с карамеления топинг и сервирайте.
Да ви е сладко!