Начин на приготвяне
Корите се оставят на стайна температура за 30 мин. Яйцата се разбъркват на пяна. Прибавя се олиото и се разбърква много добре.
Сиренето се натрошава на много ситно. Кашкавалът се настъргва на много ситно ренде.
Прибавя се към сирене и се разбърква до получаване на еднородна смес, след което сместа се прибавя към яйцата.
Корите се разделят по три броя за баничка.
Върху всеки три кори се слагат три лъжици от плънката, като се разпределя на три места върху кората - в двата края и средата.
Навива се баничката и се слага в обилно намазана с олио правоъгълна тава. Тавата трябва да е плитка.
Олиото трябва да е обилно, тъй като отдолу баничките трябва да станат пържено-печени.
Не се намазват с нищо.
Пекат се в предварително загрята фурна 60 мин. на 170 градуса.
Дългите многолистни банички с козе сирене и кашкавал са готови.