Витаминозна салата Сърце

Теодора МещероваТеодора Мещерова
Помощник Готвач
132
671
460
245
4
14/02/2021
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
20 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо524
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена20

Необходими Съставки

  • цвекло - 60 грама
  • ябълки - 50 грама
  • моркови - 80 грама
  • копър - няколко стръка
  • За дресинга
  • портокалов сок - 1 с.л прясно изцеден
  • сол - на вкус
  • черен пипер - 2 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарекоха тази салата с цвекло така, защото е много подходяща за деня на влюбените. Обелете зеленчуците и ги настържете по отделно. Копъра нарежете на ситно.

В ринг под формата на сърце, поставете първо ябълката, след това моркова, накрая цвеклото като притискат леко с пръсти. Махнете ринга и поръсете с копър върху и отстрани на витаминозната салата.

В малка купа сложете всички продукти за дресинга и разбъркайте. Сервирайте отделно от салатата и си сложете колкото ви е вкусно.

Това са продукти за една порция. Ако решите да направите повече от Витаминозна салата Сърце, просто ги увеличете. Да ви е сладко!

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Теодора Мещерова
Пропуснала съм олиото в продуктите за дресинга- 10 мл
0
0