Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Миш маш»Турски миш-маш със суджук и доматки

Турски миш-маш със суджук и доматки

Sevdalina IrikovaSevdalina Irikova
Мастър Шеф
8968k3k1
Турски миш-маш със суджук и доматки
Снимка: Sevdalina Irikova
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"Една чудесна турска гозба, с която да разнообразите менюто си"

Необходими Продукти

  • чери домати - 7 бр.
  • суджук - 130 г телешки
  • зелен лук - 4 перца
  • яйца - 6 бр.
  • лук - 1/2 глава
  • сол
  • лют пипер - 1 к.л.
  • кимион - 2 щипки,
  • зехтин - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на резени суджука, лука - на едро, а чери доматите - на четвъртини.

Запържете лука в зехтин в дълбок тиган, сипете кимиона, доматите и лютия пипер. Разбъркайте.

Добавете перцата лук и суджука.

Разбийте яйцата едно по едно със сол, сипете ги в тигана и разбъркайте вкусния миш-маш.

Поднесете турския миш-маш със суджук и доматки топъл за обяд или вечеря.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: