Начин на приготвяне
Измити зеленчуци се нарязват, чушки - на ивици, лук - на ситно.
В дълбок тиган слагаме олио, добавят се ситно нарязаните чушки и лука, оставяме да се запържат за 7-8 минути, докато омекнат.
В купа се разбиват леко яйцата с малко сол и черен пипер. Смесваме с натрошено сирене.
Котлонът се намалява на 3-4 степен, сипваме разбити яйца и с дървена шпатула се събират от края към средата - не се бъркат много, защото стават на каша, а трябва да е на едри парцали.
Държат се на котлона толкова, колкото искате, да са по-рохкави или по-запържени.
Свалят се от котлона, прехвърляме в чиния и сервираме поръсен миш маша с нарязан ситно магданоз.
Хапваме с миш маш без домати с нарязани пресни домати отделно по желание.
Добър апетит - лятно и вкусно!