Начин на приготвяне
За тестото:
В дълбок съд сипете брашното, солта, маята и разбъркайте.
Сипете малко вода, добавете олиото и замесете тесто. Покрийте с чиста кърпа и оставете за 5 минути.
След това разточете на набрашнен плот. По средата намажете с кетчуп, поръсете с риган и разпоредете салама.
Отгоре сложете нарязаната на тънко луканка, насипете с настъргания кашкавал.
Сгънете и затворете краищата на капричозата.
Сложете върху хартия за печене затворения сандвич, покрийте с кърпа и оставете да отстои 10 мин.
Прехвърлете върху решетката на фурната и печете в добре загрята фурна на 200 °C 10 минути.
Готовия сръбски топъл сандвич извадете от фурната, намажете с олио, оставете да изстине и сервирайте.