Начин на приготвяне
Загрейте на много слаб огън зехтина със листата босилек, две листенца от кресона и лимоновите кори.
След 5 минути дръпнете от огъня и оставете да изстине и се ароматизира много добре.
Овкусете зелените крехки листа от кресон със половината от ароматния зехтин и малко сол.
Почистете и нарежете репичките на много фини, полупрозрачни кръгчета.
Накълцайте перцата див лук.
Намажете две от филийките хляб с крема сиренето и отгоре поръсете с лука и подредете плътно кръгчета репички.
Сложете от кресона и захлупете с другата филийка хляб поръсена обилно с останалият ароматен зехтин.
Поднесете този вкусен и свеж сандвич с кресон за сутешна или следобедна закуска.
Добър апетит!