Домашен дюнер

Домашен дюнер

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3118k
Домашен дюнер1 / 2
20/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2-3
"Опитайте този домашен дюнер и гарантирано никога повече няма и да си помислите за друг!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото, накълцано на дребно с малко олио, се пече на фурна, като се разбърква от време на време. Преди да се извади от фурната се добавя лука, домата и чушката за да поомекнат.

А най-накрая се добавя черният пипер.

Тестото се омесва. Към брашното се прибавя маята, захарта, солта и водата и се омесва тестото. От него се оформят топки колкото яйце. Разточват се на много тънко и се пекат на сач и още топли се покриват, за да омекнат.

В така приготвените питки по средата се слага от плънката и 1-2 с. л. от сосът, приготвен от майонезата, киселото мляко и чесъна. Прегъват се като палачинки.

Рейтинг

5 20
4 14
3 6
2 2
1 0
Дай твоята оценка: