Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Сьомга по креолски начин

Сьомга по креолски начин

Korisnik#244021Korisnik#244021
Готвач
6616842
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Сьомга по креолски начин
Снимка: Анонимен
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"Кулинарното изкуство няма граници - тази рецепта е доказателство!"

Необходими Продукти

  • сьомга - 4 филета
  • риган - 1 ч.л.
  • мащерка - 1 ч.л.
  • лют червен пипер - 1 ч.л.
  • кафява захар - 1 ч.л.
  • сол - 1 ч.л
  • червен пипер - 2 с.л.
  • авокадо - 1 бр.
  • манго - 1 бр.
  • червен лук - 1 бр.
  • магданоз - според нуждите
  • зехтин - според нуждите
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете всички подправки заедно с кафявата захар.

Намажете сьомгата с 2 супени лъжици зехтин, след което я оваляйте в подправките от всички страни.

Запържете рибата в зехтина, от всички страни, на слаб огън.

Обелете мангото и авокадото и нарежете на ситно.

Червеният лук се нарязва на ситно, след което се сервира с мангото и авокадото.

Поръсете със ситно нарязания магданоз.

Сьомгата по креолски начин е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: