Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Печена сьомга по белфастки

Печена сьомга по белфастки

Elena TodorovaElena Todorova
Готвач
9497524k
Печена сьомга по белфастки1 / 2
10/06/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • сьомга - 500 г
  • галета - 200 г
  • масло - 50 г
  • яйца - 4 бр.
  • оцет - 2 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете предварително сварената сьомга от костите и кожата. Нарежете на порционни парчета и ги овъргаляйте в разтопено масло и галета.

Към рибата с галета добавете предварително разбитите яйца и оцета.

Сложете черен пипер и сол на вкус и внимателно разбъркайте.

Изпечете сместа в намаслена тавичка и печете в предварително загрята умерена фурна до получаването на приятен кафеникав цвят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
54
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Марги
Марги
Снимката няма нищо общо с рецептата.
28.12.2015 12:50
1