Баница с халва

Мая ИвановаМая ИвановаНовак
01/01/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции10-12
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 044
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наредете корите за баница една върху друга в предварително намаслена тава. Между всеки две кори поръсете със смлените орехи и натрошената халва.

Накрая залейте баницата с разбитите яйца и прясно мляко. Баницата се пече в загрята на 180 градуса фурна за около 40 минути.

Готовата баница се полива със захарен сироп, приготвен от захарта, водата и ванилията. Покрийте баницата с кърпа и оставете така за 10-тина минути.

Рейтинг

5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Милчева
Милчева
25.05.2014 01:46
Тази баница без мазнина ли е?
1
0