Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Люти чушлета рибки за бърза консумация

Люти чушлета рибки за бърза консумация

Албена АсеноваАлбена Асенова
Новак
4092k2k2k
Люти чушлета рибки за бърза консумация3 / 3
14/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
"Всяко ястие може да бъде още по-вкусно с тези люти чушлета"

Необходими Продукти

  • люти чушки - 20 - 30 броя рибки
  • олио - за пържене
  • чесън - 1.5 глава
  • магданоз
  • оцет - 6 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте лютите чушки и ги подсушете много добре.

Прободете всяка чушчица с игла на няколко места, за да не пръска по време на пърженето.

Загрейте олио в тиган. Пуснете щипка сол, за да не пръска и изпържете чушките и от двете страни.

В подходяща купа сипете счукания чесън и оцета, разбъркайте. Добавете пържените чушки и разбъркайте много добре.

Поръсете вкусната разядка с магданоз, оставете да престои малко и поднесете.

Лютите чушлета рибки за бърза консумация са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: