Начин на приготвяне
Нарежете лука на полумесеци. Запържете го в гхи-то до добиване на приятен кафеникав загар.
Нарежете киселите краставички на колелца, а чери доматите - на половинки.
Накълцайте салата айсберг на малки парченца.
Нарежете бататите (картофи) на ленти и ги изпечете във фрайер, като задължително ги напръскайте със зехтин, преди да включите уреда. Пека ги за 8 минути на 200 °C.
След това изпечете бургерите. Аз използвам уред - опти грил.
Запечете леко и питките за бургер, но само от вътрешната страна.
Отново използвам опти грил - за по-бързо и лесно изпичане.
Сглобете бургера, като редувате продуктите по желание.
Аз намазвам хлебчетата за бургер с билково масло, докато са още топли, и тогава започвам да редя продуктите.
Приятен апетит с моя домашен бургер - готов за 30 минути!