Бърза Гъбена Каша

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Бърза Гъбена Каша1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Подберете пресни гъбки и следвайте инструкциите - няма да повярвате какъв вкусен резултат ще получите"

Необходими Продукти

  • гъби - 300 г
  • брашно - 6 с.л.
  • сол
  • олио
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се задушават и когато са готови, се заливат с разтвореното във вода брашно. Водата е на око, за да се получи нужната гъстота на ароматната гъбена каша.

Прибавят се подправки по желание и сол. Когато заври кашата с брашно, се сваля от огъня.

Поднася се със ситно нарязан магданоз тази бърза гъбена каша.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
58
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Супер!
27.03.2023 10:59
иванка димитрова
иванка димитрова
само дето брашното трябва да се препече преди това
01.12.2013 18:04
4