Начин на приготвяне
В тенджера сложете прясното мляко, захарта и пудинга.
Сложете на котлона и бъркайте, докато се сгъсти.
След като е готово, го оставете леко да се охлади.
Нарежете бананите на шайби, а мандарините се обелват.
Стоплете вода в чаша и разтворете кафето вътре, след което го изсипете в купичка, за да ви е по-удобно да топите бисквитите.
Във форма за торта с диаметър 26 см, подредете ред бисквити, които предварително са потопени в кафето.
Сложете от крема, а след това подредете банани. Така се процедира, докато не свърши крема.
С помощта на белачка, настържете шоколада върху тортата, а отгоре подредете мандарините.
Тортата се оставя в хладилника за няколко часа да стегне. Да ви е сладко!