Начин на приготвяне
Слагаме картофите в тенджера и ги слагаме на котлона, да ги сварим.
Като са готови, ги махаме от котлона и на тяхно място в друг съд слагаме яйцата да се сварят.
Добавяме малко сол при тях.
През това време може да отсипем внимателно водата от картофите, за да изстинат.
Яйцата ги държим на котлона 10 минути след кипването на водата и след това ги махаме. Отсипваме водата за да изстинат.
Белим картофите и ги режем на кубченца, но да не са на много едро. След това белим яйцата и ги нарязваме при картофите, също на не много едро.
Взимаме кренвирша и го разрязваме първо на четири по дължина, после на кубченца при картофите и яйцата.
Посоляваме и разбъркваме апетитната картофена салата.
След това слагаме майонезата и разбъркваме хубаво, докато не стане еднородна смес и салатата с картофи и кренвирши е готова.
Много лесна, но и много вкусна картофена салата с яйца и кренвирши!
Да ви е сладко!