Тапас с картофи и яйца

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
11/07/2014
Приготвяне60 мин.
Готвене20 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 797
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фурната се загрява на 180-200 градуса. 2 с.л. зехтин се загряват в тиган. Обелват се и се нарязва лукът и картофите и се запържват за около 20 минути.

Прибавят се постепенно чесънът и чушките в последните 15 минути на сотирането. После сместа се прехвърля в голяма купа, подправя се на вкус и се оставя да изстине.

Добавят се яйцата, лютия червен пипер и магданоза. В намазнена тава се поставя яйчената смес и се пече 15-20 минути, докато стегне. След като стане готово ястието, се изважда, охлажда и се нарязва на квадрати.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар