Начин на приготвяне
Соленият кроасан се разрязва на 2 по дължина като сандвич. Топеното сирене се намазва на двете вътрешни части на кроасана. Върху долната част се нарежда кашкавалът.
Слагат се в чинийка и се пуска в микровълновата за около 30 секунди, за да се разтопи кашкавалът. Нарязват се филийките авокадо. Обелват се, като ако е добре узряло, се белят само с пръсти.
Нареждат се върху кашкавала. В касерола се слага малко олио да загрее. Чуква се яйцето и се изпържва и от двете страни.
Аз предпочитам да остане с рохък жълтък, но се изпържва по желание на консумиращия. Разполага се върху филийките авокадо.
Нарязват се филийки хамбургски салам и се нареждат отгоре. Сандвичът се покрива с горната му част.
Сандвич от кроасан с кашкавал и салам - любима засищаща закуска.