Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Колбаси»Аламинути»Паниран салам с кашкавал

Паниран салам с кашкавал

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3731
Паниран салам с кашкавал
Снимка: Лидия - Гери
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • салам - 1 парче
  • кашкавал - около 100 г
  • яйца - 1 - 2 бр.
  • брашно
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Саламът се нарязва на кръгчета и те се слепват с по едно парче кашкавал. Панират се в брашно и после в разбитите яйца.

Пържат се до зачервяване. Поднесете с гарнитура пържени картофки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

2
50
40
31
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари

Monika Ivanova
Monika Ivanova
а как се задържат слепени -той кашкавала не е разтопен, когато се слага панировката?
12.05.2016 16:18
1