Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Рибна Салата»Салата от риба тон с авокадо

Салата от риба тон с авокадо

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Салата от риба тон с авокадо1 / 2
05/03/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Свежа салата със страхотен вкус, който ще ви бъде от любимите"

Необходими Продукти

  • риба тон - 750 г (от консерва)
  • авокадо - 2 бр.
  • кресон - 150 г
  • каперси - 2 с.л.
  • лимонов сок - 50 мл
  • майознеза - 70 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се накъсва на парчета и се добавя нарязаното на кубчета авокадо и каперсите.

Полива се с лимоновия сок и се разбърква.

Сервира се със стръкчета кресон.

По желание в салатата може да се добави с чушка и да се обърка с малко майонеза - зависи от вкуса ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: